Dette har vi gitt ut. Til salgs i historielaget for en billig penge,
unntatt kulturkartet over Auglandsbekken, det er gratis!

Temahefte nr. 1, 1995: Torridal blir til
Temahefte nr. 2, 1997: Folk og kulturminner i Torridal
Temahefte nr. 3, 1999: Torridal i forandring
Temahefte nr. 4, 2001: Torridal hjemme og ute
Temahefte nr. 5, 2009: Komper, knitring og kubikk. Minner fra Mosby av Knut Holt
Temahefte nr. 6, 2012: Hjemmestyrkene i Torridal 1945
Temahefte nr. 7, 2016: Vandringer langs Straisbekken. Utgitt med støtte fra Midt-Agder Friluftsråd

2002: Auglandsbekken ‒ Kulturkart. Utgitt med støtte fra Midt-Agder Friluftsråd og Kulturkontoret i Kristiansand

2003: Aase Strai: Hverdagstanker.
Samlet og tilrettelagt av Audun Leland og Inge Augland

Torridals-kalenderen med gamle bilder fra Torridal gir vi ut i november hvert år.

***********************

tema1

tema2

tema3

tema4

Temahefte 6Temahefte 6 Innhold

hørsel Straisbekken 121016Straisbekken Innhold

I vårt temahefte fra 2016, Vandringer langs Straisbekken, tar Kåre Brøvig oss med i et variert natur- og kulturlandskap, med skildringer av gårdsdrift og virksomheter som var avhengige av dette vassdraget. Heftet inneholder en interessant sagbrukshistorie og et detaljert kart over området. Forsida er tegnet av Bjørn Aurebekk. Bakerst i heftet forteller historielaget om restaureringa av Linebua. Heftet er utgitt med støtte av Midt-Agder Friluftsråd.

Straisbekken Kart midtsidene

Auglandsbekken kart 1

Auglandsbekken kart 5

Se hele kartet i slutten av reportasjen fra den guida turen opp langs Auglandsbekken!

Torridalskalenderen 2018